Werk waar je energie van krijgt

Dat willen we toch allemaal? Werk doen waar je goed in bent, met leuke collega’s in een organisatie waar jij je helemaal thuis voelt. PeMa Personeelsdiensten maakt daarom graag tijd voor een persoonlijk gesprek met verse koffie, om te ontdekken wie je bent als kandidaat en waar jij energie van krijgt.

Thuis in techniek

Door onze vakinhoudelijke technische kennis spreken we de taal van techniek. Elke sector heeft een eigen dynamiek en geen technische functie is hetzelfde. PeMa Personeelsdiensten is thuis in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, machinebouw en beveiliging. We hebben vacatures op elk niveau bij diverse werkgevers. Het is onze uitdaging om te kijken welke werkzaamheden én welke bedrijven, het beste bij jou passen. Want, werknemers die op hun plek zitten, bepalen het succes van elke organisatie.

Deuren die opengaan

We dragen kandidaten met veel zorg voor aan onze werkgevers. Naast persoonlijkheid, zijn drijfveren en talent belangrijke ingrediënten voor een succesvolle match. Vanuit onze HR-expertise helpen wij deze inzichtelijk maken. PeMa Personeelsdiensten kijkt kritisch naar cv’s en we scherpen deze waar nodig aan. Het is essentieel dat persoonlijkheid, ervaring, opleiding en kwaliteiten maximaal uit de verf komen voor een goede eerste indruk. Wij hopen vervolgens natuurlijk dat de opdrachtgever zijn deuren voor je opent voor het eerste gesprek.

Bekijk onze vacatures