Klik met mensen en techniek

Vaak heb je aan één blik en twee woorden genoeg om te ervaren of de klik met de ander er wel of niet is. PeMa Personeelsdiensten spreekt de taal van de opdrachtgever én de kandidaat als het gaat om technisch personeel.

Techniek is een breed begrip. Elke sector heeft een eigen dynamiek en geen technische functie is hetzelfde. PeMa Personeelsdiensten heeft weinig woorden nodig om als intermediair te begrijpen of de spreekwoordelijke klik er zal zijn. Zo weten we precies wie we kunnen voorstellen. Wel zo doeltreffend, voor alle partijen.

Vanuit onze vakinhoudelijke kennis zijn wij thuis in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, machinebouw en beveiliging op elk niveau. In combinatie met onze HR-expertise bieden wij maatwerk personeelsdiensten aan die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en onze kandidaten.

Effectief samenwerken

PeMa Personeelsdiensten bouwt structureel aan relaties. Elkaar voorthelpen is altijd de rode draad in onze aanpak. Of het nu gaat om uitzenden, werving & selectie, detachering, outplacement, payrolling of vakgerichte (veiligheids)opleidingen; PeMa Personeelsdiensten gelooft in een persoonlijke benadering in het belang van een effectieve samenwerking.

Focus op loopbaansucces

Als bedrijf, collega’s, werkzaamheden en beloning in balans zijn, dan is de kans op een succesvolle loopbaan groot. Een tevreden werknemer zorgt voor een tevreden werkgever en vice versa. Daar zet PeMa Personeelsdiensten zich met heel veel plezier voor in!