De kandidaat een kunstje leren

Dat doen we dus niet bij PeMa Personeelsdiensten. Een curriculum vitae dat aansluit op een functieprofiel is belangrijk. Een persoon die past binnen een organisatie is minstens zo belangrijk. Je kunt iemand een kunstje leren, zijn karakter kun je niet veranderen. Wij kijken naar de mens áchter de professional. Deze benadering is cruciaal bij de realisatie van de ideale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

PeMa Personeelsdiensten luistert met volledige aandacht naar opdrachtgevers om helder te krijgen welke man of vrouw, het beste past op de werkplek in kwestie. Door onze kennis van HR én techniek stellen wij de juiste vragen om de ideale kandidaat accuraat te kunnen omschrijven. Vervolgens gaan we doelgericht aan de slag. Met werving & selectie bedoelen we ook écht werving & selectie. PeMa Personeelsdiensten neemt werk daadwerkelijk uit handen.

Over eigen schutting kijken

Diversiteit in het dienstenaanbod van PeMa Personeelsdiensten is er niet voor niets. Wij willen onze opdrachtgevers maximaal faciliteren bij elk P&O- en HR-onderwerp. Als een opdrachtgever een vraagstuk heeft die verder reikt dan onze core business, dan denken wij altijd mee. De nek uitsteken om over eigen schutting te kijken: PeMa Personeelsdiensten is een brede gesprekspartner in het zakelijke technieknetwerk. Onze opdrachtgevers kunnen daar altijd een beroep op doen. Onze deur? Die staat ver open om iemand verder te helpen.